FødevareWatch

Sushikæde har succes med anderledes regional kokkestrategi

Mens restaurationsbranchen mange steder kæmper med at skaffe nok arbejdskraft - herunder udenlandske kokke - har nordjysk del af sushikæde løst udfordringerne selv.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

På landsplan er sushikæden Sushimania blevet nødt til at lukke seks restauranter og har offentligt kritiseret den stramme lovgivning, der gør det svært at hente udenlandske kokke til landet. Kæden har nu 21 restauranter åbne.

På de syv Sushimania-restauranter i Nordjylland har ejeren løst mange af udfordringerne ved at benytte en anden tilgang til rekruttering, skriver Nordjyske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier