FødevareWatch

Beyond Meat nedjusterer igen forventningerne til omsætningen

Mindre efterspørgsel på plantefars får den amerikanske plantebaserede kødproducent til at skrue ned for forventningerne til omsætningen i fjerde kvartal.

Foto: Mike Blake/Ritzau Scanpix.

Faldende efterspørgsel fra dagligvareforretninger og restauranter får nu plantefarsproducenten Beyond Meat til at nedjustere forventninger til omsætningen i fjerde kvartal.

Det skriver Reuters.

Som konsekvens er Beyond Meat-aktierne blevet drevet ned med 19 pct. i en udvidet børshandel, skriver nyhedsbureauet.

"Mit mål er at komme gennem året med disse usædvanlige forhold og komme tilbage til en stærk genoptagelse af væksten, som jeg føler mig meget sikker på i 2022," lyder det ifølge Reuters i en kommentar fra adm. direktør Ethan Brown fra Beyond Meat.

Det alternative kødselskab, der generer langt størstedelen af sin omsætning fre detail, barberede allerede i forrige måned sin omsætningsprognose for tredje kvartal, som konsekvens af, at færre end forventet havde spist plantebaserede burgere og pølser derhjemme, men i stedet havde spist ude.

Salget i amerikanske supermarkeder faldt med 15,6 pct. til 52,4 mio. dollars i tredje kvartal.

Beyond Meat forventer en nettoomsætning på mellem 85-110 mio. dollars i fjerde kvartal. Analytikeres estimater lå ifølge IBES-data fra Refinitiv på 131,6 mio. kr., skriver nyhedsbureauet.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier