FødevareWatch

Kraft Heinz vil investere i ny britisk fabrik

Fødevarekæmpen planlægger at bruge milliardbeløb på at bygge nyt fabriksanlæg i det norvestlige Storbritannien.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Over de kommende fire år planlægger den amerikanske fødevarekæmpe Kraft Heinz at foretage en af de største satsninger udenfor USA i mange år.

Koncernens planer lyder på kraftig udvidelse af fabriksanlægget Kitt Green nordvest for Manchester, hvor der skal investeres omkring 140 mio. pund, hvilket svarer til 1,2 mia. kr.

Fabrikken producerer i dag pasta og supper, men skal i fremtiden også producere Heinz-ketchup, mayonaise og dressinger. Investeringerne skal foruden byggeri også gå til nyt udstyr og teknologi - og er ifølge mediet Kraft Heinz' største investering i et eksisterende fabriksanlæg udenfor USA i 20 år.

Kraft Heinz satser på gamle brands i jagten på nye forbrugere 

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier