FødevareWatch

Britisk restaurantsektor ramt af medarbejdermangel

Genåbningen af det britiske samfund presser nu landets restaurationssektor. En kæde leder allerede efter 5000 nye medarbejdere.

Foto: Stine Tidsvilde

En flaskehalseffekt i den britiske genåbning udløser nu omfattende mangel på alt fra kokke til tjenere i den britiske restaurationssektor.

Det skriver bl.a. The Guardian, hvor bl.a. adm. direktør i brancheorganisationen Night Time Industries Association (NTIA), Michael Kill, advarer om udfordringerne ved en genåbning i stor skala.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier