ISS styrker den danske landeledelse

Således er der fundet ny mand til at stå i spidsen af forretningssegmentet Specialised Services, der blandt andet rummer food-kunderne.
Johan Bjørn Jeppesen er på dags dato tiltrådt som Business Unit-direktør for forretningssegmentet Specialised Services i ISS Danmark. | Foto: Pr/iss Danmark
Johan Bjørn Jeppesen er på dags dato tiltrådt som Business Unit-direktør for forretningssegmentet Specialised Services i ISS Danmark. | Foto: Pr/iss Danmark

32-årige Johan Bjørn Jeppesen er udnævnt som ny Business Unit-direktør for ISS Danmarks forretningssegment Specialised Services, der servicerer kunder med rengøring og kantiner. 

Det skriver ISS i en pressemeddelelse. 

”Jeg ser meget frem til at drive Specialised Service-forretningen sammen med mine mange dygtige kolleger. I min optik er det kernen af ISS, og det er herfra, at fundamentet for mange af vores allerstørste og ældste partnerskaber er lagt,” udtaler Johan Bjørn Jeppesen i meddelelsen, hvor det videre lyder fra den nyudnævnte direktør:

”Der ligger mange spændende muligheder foran os i et vigtigt segment, og vi kommer til at have fuld fokus på, hvordan vi kan løfte nogle allerede stærkt performende kontrakter til det næste niveau.”

Johan Bjørn Jeppesen er ikke et nyt ansigt i ISS, hvor han har været ansat siden januar 2021 - først som Head of Group Strategy and CEO Office med reference til afgående topchef Jakob Aarup-Andersen. 

Siden juli 2022 har han været direktør for forretningssegmentet Professional Services i ISS Danmark, der blandt har kunder som Telenor, Pwc, PFA, Rambøll og Netcompany. 

Adm. direktør i ISS Danmark, Christian Lindskov Alsø, byder den nye direktør velkommen i forretningssegmentet:

”Jeg er utrolig glad for, at Johan har takket ja til rollen som direktør for Specialised Services. Johan er en dygtig og stærk profil, der gennem sine år i ISS og ISS Danmark har leveret flotte resultater,” udtaler han og fortsætter: 

”Jeg er stolt af, at vi i ISS Danmark kan udvikle et talent som Johan og kan give ham muligheden for at tage endnu et stort skridt i sin karriere. Samtidig glæder jeg mig til at byde Johan velkommen i vores danske landeledelse.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også