EU-milliarder fosser ind i Italien – åbner for stort dansk fødevarepotentiale

Nye EU-fonde til udbygning af den italienske fødevaresektor åbner døren for eksport af dansk specialiteter indenfor optimering af produktion og især grøn omstilling. Dansk delegation til landet vil også opfordre EU til modernisering af regulering på området.
Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix

EU-milliarderne ruller ind i Italien som følge af EU’s genopretningspakker efter pandemien. Derfor er en række selskaber indenfor især ingredienssektoren gået sammen med brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer om et målrettet eksportindtog i landet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også