FødevareWatch

Britisk ISS-konkurrent opjusterer salgsprognosen efter opløftende kvartal

Compass Group opjusterer salgsforventningerne til regnskabsåret efter en bedre end forventet salgsudvikling i tredje kvartal.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Compass Group stiger 2,6 pct. til 1893 pence, efter at det britiske cateringselskab, der er peerselskab til danske ISS, har leveret en bedre end ventet salgsudvikling og opjusteret salgsforventningerne til helåret.

Den organiske salgsvækst er i det forskudte tredje kvartal, der sluttede 30. juni, steget med 43,4 pct., hvilket er betydeligt over analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 32,2 pct.

Væksten er især drevet af Nordamerika, hvor væksten blev på 49,7 pct. og Europa på 41,9 pct.

”Det stærke vækstmomentum, der sås gennem hele første halvår, fortsatte ind i tredje kvartal, hvor alle tre regioner opererede over 2019-niveauer,” skriver Compass Group.

Som følge af den betydelig vækstacceleration og den fortsatte genopretning hæver selskabet forventningerne til den organiske salgsvækst for regnskabsåret 2021/22 til cirka 35 pct. fra tidligere ventet cirka 30 pct.

Markedsopdateringen fra Compass Group viser ifølge finanshuset Bernstein, at alle selskabets underliggende drivere kører på alle cylindre.

I divisionen Business & Industry er den organiske salgsvækst på 59,9 pct. i kvartalet og indtægterne er nu over før-corona-året 2019, hvilket ifølge Bernstein viser, at de mest negative arbejd-hjemmefra-scenarier er for pessimistiske.

Britisk kantinekoncern får ny direktør i Norden

Britisk kantinekoncern vokser igen til 2019-niveau

Britisk ISS-konkurrent på himmelfart efter opløftende regnskab

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier