Direktør bag færdigretter: ”Jeg vil ikke være den sure, gamle mand i hjørnet, der tror, han har svaret på alt”

Anders Peter Christensen er adm. direktør i Tasteful Foods, der siden 2014 har solgt færdigretter til dagligvarebutikker og foodservice. I dette portræt fortæller han, hvordan en tur til London for 20 år gav ham inspirationen til fremtidens færdigretter.

Foto: Tasteful Foods / PR

Det er næsten en anden verden, man møder i kontoret, der er placeret ovenpå restauranten Noho i Kødbyen i København.

Stakke af papirer flyder overalt, og på hylderne står emballager på rad og række med ordene ”Green Curry”, ”Chili Non Carne” og ”Veggie Lasagne” vendt ud mod et langt træbord, der står i midten af lokalet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement