FødevareWatch

Flensted lander kartoffelaftale med hotelkæde

Der kommer flere lokale og økologiske pommes frites på bordene hos Scandics danske hoteller i fremtiden.

Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Som del af et nyt partnerskab skal vestjyske Flensted Food Group årligt levere mere end 20 ton økologiske pommes frites til servering for hotelgæster på danske Scandic-hoteller.

Det skriver de to selskaber i en fælles meddelelse, hvor det også hedder, at aftalen er indgået, fordi man i hotelkæden gerne vil have fokus på lokale fødevarer.

"Som den største aktør på markedet, er vi naturligvis forpligtet til at gå forrest. Vi vil gerne støtte det danske landbrug og de danske fødevarevirksomheder ved at øge vores andel af lokale leverandører," siger føde- og drikkevaredirektør hos Scandic Hotels, Karsten Felvang Nielsen.

Aftalen om at servere danske, økologiske pommes frites for hotel- og restaurantgæsterne er ifølge meddelelsen kun den første af flere mulige.

"Vi ser mange potentialer i partnerskabet med Flensted og har ambitioner om at søsætte flere initiativer, som kan løfte bæredygtigheden i hele værdikæden," siger Karsten Felvang Nielsen.

Scandic har 28 hoteller fordelt over hele landet og mere end 280 hoteller i Norden, Tyskland og Polen.

Flensted samler salgskræfter i jagt på større bid af markedet

Restaurant-nedlukninger påvirker salg hos dansk pommes frites-producent

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier