FødevareWatch

Heunicke-udmelding får julefrokostaflysninger til at vælte ind

Udmelding fra sundhedsministeren omkring en mulig nedlukning har skabt røre i eventbranchen, hvor flere melder om aflysninger til SMVDanmark. "Danskerne er utroligt letpåvirkelige i forhold til de signaler, der kommer fra sundhedsministeren, og han skal derfor veje sine ord på en guldvægt," advarer branchedirektør.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix.

Få ord fra sundhedsministeren om en potentiel nedlukning får hurtigt store konsekvenser for virksomhederne. Sådan lyder det fra SMVDanmarks adm. direktør Jakob Brandt.

Efter et stigende antal coronasmittede og dertilhørerende hospitalsindlæggelser udtalte sundhedsminister Magnus Heunicke (S) tirsdag, at det er nødvendigt, at flere lader sig vaccinere, hvis det åbne samfund skal opretholdes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier