FødevareWatch

Aarhus-erhvervsmand taber igen millioner på madmarkeder og restauranter

Endnu et underskud i omegnen af 30 mio. kr. er ikke tilfredsstillende for Aarhus-erhvervsmanden Frantz Longhi, der havde forventet overskud. "Årsagen er fortsat covid-19," skriver han.

Frantz Longhi ejer foruden restauranter og madmarkeder også virksomheder inden for design og udlejning af fast ejendom. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Erhvervsmanden Frantz Longhi, der bl.a. ejer række restaurationer og madmarkeder i Aarhus, har haft endnu et underskudsår. Det skriver Finans på baggrund af et nyt regnskab fra moderselskabet Danish Management Group.

Dette viser er underskud på 28 mio. kr. og en egenkapital, der falder med 24 mio. kr. Det er ikke tilfredsstillende, da man havde forventet et positivt resultat for året, lyder det fra erhvervsmanden selv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier