FødevareWatch

Kok vil sælge umami som granulat

Arbejder man i det plantebaserede felt, kan det være svært at få den eftertragtede umami-smag frem, men det vil kok nu gøre op med.

Foto: PR / By Lantz

Vejen går ofte forbi brændte og grillede grøntsager eller råvarer som tang og svampe, når kokke skal finde veje til at få unami-smag ind i retter, der er plantebaserede.

Men det vil kokken Frank Lantz nu forsøge at gøre op med, og derfor har han udviklet seks versioner af umami-smag af planter, grønt og urter, som fås som granulater, der kan tilføres alle former for retter i det salte køkken, som det hedder i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier