FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Med tilnavne som "kantinedronning" og "guldfugl" i Meyers-regi står Merete Holst i dag i front for selskabet bag The Lunchroom og fire københavnske restauranter. | Foto: PR / The Lunchroom

Mens nogle mennesker kun er ude på at tjene penge og tror, at alting her i verden kan købes, hvis bare lommerne er dybe nok, er Merete Holst bevis på, at det langt fra behøver være nogen endegyldig sandhed. Men mere om det senere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier