FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Med tilnavne som "kantinedronning" og "guldfugl" i Meyers-regi står Merete Holst i dag i front for selskabet bag The Lunchroom og fire københavnske restauranter. | Foto: PR / The Lunchroom

Mens nogle mennesker kun er ude på at tjene penge og tror, at alting her i verden kan købes, hvis bare lommerne er dybe nok, er Merete Holst bevis på, at det langt fra behøver være nogen endegyldig sandhed. Men mere om det senere.

Hun fik tilnavnene "kantinedronningen" og "guldfugl", da hun over en tiårig periode bankede forretningen i Meyers Kantiner op til det firedobbelte i omsætning og tidoblede bundlinjen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier