FødevareWatch

Ny platform vil håndtere foodservicebranchens madspild

For meget mad ender i containeren ved de danske restauranter og i foodservicebranchen, hvilket kan blive en dyr affære. En ny handelsplatform vil sikre, at det betaler sig at rydde op i varelageret.

Foto: Lasse Lagoni / Gaztro PR

Under pandemien frygtede Poul H. Lorentzen, der er direktør og stifter af Gaztro, at tonsvis af ketchup- og remouladeflasker fra foodtrucks endte i containere på grund af den aflyste festivalsæson.

Han ringede derfor til sin kollega Michael Svendsen, der driver online-platformen Spotmarket.dk for spotvarer til Coops butikker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier