FødevareWatch

Foodservice

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Nordjysk fiskekæmpe kommer flyvende ud af 2021

Nordic Seafood fra Hirtshals løfter toplinjen og fordobler bundlinjen i et år, hvor genåbningen af spisestederne har udløst et boom i efterspørgslen, der ventes at vare ved. Selskabet lukker nu ned i Rusland som følge af krigen.

FødevareWatch får ny redaktør

En ny redaktør stiller sig i spidsen for FødevareWatch’ dækning af branchen. Det bliver en tidligere DR-profil, der fremover skal lede redaktionen.

Ny formand på plads i Royal Greenland

Tre nye bestyrelsesmedlemmer på plads i fiskekoncernen og en afløser på plads for formand Niels Harald de Coninck-Smith, der har siddet på posten siden 2010.

Genåbning øger salget i Rema Distribution

Stigende rejseaktivitet og stort salg i detail betød sidste år toplinjevækst i distributionsvirksomheden, der blandt andet leverer til landets Rema 1000- og 7-Eleven-butikker. Det blev også året, hvor selskabet tog fat på et nyt leveringsben med foodservice til restauranter.

Høje fødevarepriser ventes at hænge ved et par år

Højeste inflationshop i 40 år og priserne kan meget vel vare ved i nogle år, lyder vurderingen med presset fra Ukraine-krigen, tørke og global usikkerhed. Virksomhederne opfordres til at reagere hurtigt, lyder det fra forbrugeranalytiker.

Genåbning halverer underskuddet i Dagrofa Foodservice

I forlængelse af at restriktionerne blev ophævet i løbet af foråret steg Dagrofa Foodservices’ omsætning markant henover sommeren og efteråret. ”Vi var forberedt på, at 2021 ville blive et anderledes år,” fortæller adm. direktør Niels Miles Frandsen, der forventer et lille overskud i år.

1 - 25 af 250

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier