FødevareWatch

Foodservice

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Analyse: Detailbranchen vil stjæle salg fra grossisterne

Foodservicemarkedet er i forandring, og nye aktører med lavere omkostninger gør det attraktivt at skifte fra de store grossister. "De skal gå efter at være agile og finde deres eget marked i markedet," råder partner i konsulenthuset Implementing Consultning Group.

Offentlige køkkener skal skubbes i grønnere retning

VALG 2021: Grøn mad burde fylde meget mere i den politiske klimadebat, og de offentlige køkkener skal spille en langt mere bæredygtig rolle. Det handler om at skabe større grønt aftryk i de offentlige udbud og få løftet kompetencerne, lyder det fra flere aktører.

Heunicke-udmelding får julefrokostaflysninger til at vælte ind

Udmelding fra sundhedsministeren omkring en mulig nedlukning har skabt røre i eventbranchen, hvor flere melder om aflysninger til SMVDanmark. "Danskerne er utroligt letpåvirkelige i forhold til de signaler, der kommer fra sundhedsministeren, og han skal derfor veje sine ord på en guldvægt," advarer branchedirektør.

1 - 25 af 145

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier