FødevareWatch

Foodservice

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Stor bageiver giver bundlinjerekord hos Valsemøllen

Masser af tid derhjemme har sat fart på danskernes bagelyst. Mens omsætningen er dykket hos melproducenten Valsemøllen, er indtjeningen fra de mange mel- og bageblandinger gået i vejret. Selskabet investerer i større kapacitet.

Tenax Sild i markant tilbagegang

Restauranter og hoteller var i 2020 lukket under de traditionelle fiskehøjtider, og det har sat sit spor på fiskevirksomhedens bundlinje.

Pandemi presser bundsolide Polar Seafood på bundlinjen

Salget af rejer og fisk fra det arktiske område er holdt i vejret, men pandemien har trykket indtjeningen i milliardselskabet Polar Seafood Greenland. Tvivl om handelsaftale mellem Storbritannien og Grønland skaber uvished, melder bestyrelsesformand.

Mere premiumbrød skal hive Schulstad ud af sumpen

Brødkæmpen Lantmännen Schulstad kommer ud med fjerde underskud i træk, men retningen er sat med investeringer i mere strømlinet produktion, færre varenumre og kvalitetsbrød på hylderne. Fokus er rettet mod bedre lønsomhed, lyder det fra ny direktør.

Den vigende produktion har sat fut under mælkeprisen

Stigende efterspørgsel fra øst og en stagnerende mælkeproduktion har givet Arlas andelshavere flere penge for mælken de seneste fire måneder. Arlas råvaredirektør forudser stabilitet på markedet i det kommende kvartal.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier