FødevareWatch

Foodservice

Selskab bag flymad styrtdykkede i 2020

Flyene har været parkeret og klapbordene har været fastspændte i så lang tid i 2020, at selskabet Gate Gourmet har leveret underskud på mere end 100 mio. kr.

Norske Orkla ramt af stigende omkostninger

Den norske fødevarekoncern Orkla, der blandt andet ejer Odense Marcipan, Beauvais og Den Gamle Fabrik, tjente mindre end ventet i andet kvartal, idet selskabet blandt andet er ramt af stigende omkostninger.

ISS havde frit lejde til kontraktbrud i Forsvaret

KAOS-KONTRAKTEN: Trods hundredvis af klager, årelang kritik og potentielle kontraktbrud kan ISS gå fri af økonomiske konsekvenser i omdiskuteret milliardkontrakt – også selvom det er uvist, hvor mange af de mere end 200 udbudte retter, der reelt nåede frem til soldaterne.

Interne dokumenter: ISS-svigt rakte til magtens korridorer

KAOS-KONTRAKTEN: Udfordringerne ved grundlæggende kantinedrift hos ISS ramte ikke kun bespisningen hos Forsvaret. Også grundlæggende service i forbindelse med besøg fra ambassadører og diplomater udløste over flere år klager over manglende service.

Alt om Forsvarets skyttegravskrig med ISS

SERIE: En historisk udbudskontrakt med Forsvaret skulle have sendt milliarder til ISS og stå som et vartegn for offentlige indkøb. I stedet blev det en skyttegravskrig – og fortællingen om et principielt udbuds kuldsejling.

ISS-mad dækkede langt fra soldaters energibehov i milliardkontrakt

KAOS-KONTRAKTEN: Hvis danske soldater udelukkende fulgte de interne portionsanvisninger på varme retter fra Forsvarets kantineleverandør ISS, ville de i mange tilfælde kun få dækket halvdelen af det påkrævede energibehov, viser beregninger. "Generelt har du mulighed for at købe en ekstra portion," lyder meldingen fra kantinekæmpen.

SF åbner for ændring af udbudsloven

Efter advarsler fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice åbner støttepartiet nu for at se på de lovmæssige rammer for en af Danmarks største indkøbsmuskler. Udfordringerne risikerer også at skabe "monopoltilstande", lyder det fra ordfører.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier