FødevareWatch

M&M's klar til ny variant med karamel

For første gang nogensinde bliver chokolade og karamel forenet i M&M's-regi, når chokoladegiganten Mars snart lancerer en ny, permanent variant.

Foto: PR

M&M's har været en populær chokoladesnack siden 2. Verdenskrig, hvor pastillerne i stor stil blev solgt som en del af soldaters ration. 75 år efter at de første M&M's blev skabt, kommer nu et nyt medlem til familien: M&M's med karamel.

Det skriver CNN.

Karamel bliver den fjerde i rækken af M&M's-varianter og for at gøre plads til den bløde karamel i midten, bliver den nye udgave en anelse større end de traditionelle M&M's.

Hank Izzo, vicepræsident for forskning og udvikling i M&M's ejer Mars, fortæller, at det har har været en lang og dyr proces for Mars at udvikle den nye karamel-variant.

"Det var en stor teknologisk udfordring for os. Vi har aldrig før haft en M&M's med en blød midte, så vi skulle regne ud, hvordan vi kunne undgå at gøre chokoladen for klæbrig eller for blød, så den ville kollapse," siger Hank Izzo.

Han fortæller desuden, at Mars vurderer, at karamel er det hurtigst voksende segment i fødevarer lige nu. Derfor har selskabet investeret 100 mio. dollars, svarende til ca. 680 mio. kr., på et nyt produktionsfacilitet i Kansas, der bl.a. skal producere M&M's med karamel.

M&M's karamel-variant er endnu ikke helt færdigudviklet og rammer først markedet i maj 2017.

Ser de nye M&M's med karamel her.

Verdens fjerderigeste slipper grebet om slikgigant

Succesfuld Mars-mand er død

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier