FødevareWatch

Chipotle i modvind efter stort sygdomsudbrud

Et udbrud af coli-bakterier i den amerikanske fastfoodkæde Chipotle tvinger kæden til at lukke flere restauranter.

Foto: Elaine Thompson/AP/Polfoto

Fastfoodkæden Chipotle Mexican Grill er kommet i modvind i kølvandet af, at kæden har været tvunget til at lukke en af sine restauranter i Massachusetts midlertidigt.

Det skyldes, at fire medarbejdere er blevet syge, og restauranten derfor skal rengøres grundigt, siger talsmand Chris Arnold til Bloomberg News.

Talsmanden oplyser desuden, at det endnu ikke vides, om medarbejderne er syge af novovirus, og der er endnu ikke er forlydender om, at nogle kunder skulle være blevet syge.

Siden november har Chipotle været involveret i flere kriser, når det kommer til fødevaresikkerhed. Dengang oplyste Center for Disease Control and Prevention, at der var en undersøgelse i gang om et e-colibakterie udbrud, der var kædet sammen med Chipotle-restauranterne. I december blev flere studerende desuden syge efter et udbrud af norovirus.

Aktien falder onsdag kort efter børsåbningen med 3,4 pct.

Chipotle i nye hygiejneproblemer

Coli-sag skræmmer kunderne væk fra amerikansk kæde

Chipotle går på kompromis med filosofi efter sygdomsudbrud

Fastfood-firma dykker på børsen efter sygdomsudbrud 

Mere fra FødevareWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier