FødevareWatch

Bøfkonge: Jeg er først og fremmest manden på gulvet

Selvom han er øverste chef for 600 medarbejdere, arbejder Jesper Boelskifte gerne på gulvet i restauranten blandt tjenerne, sommelierne og det andet personale.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto

Går du ind på en af steakrestauranten Mashs syv restauranter, er det ikke usandsynligt, at det er adm. direktør og medstifter Jesper Boelskifte, der viser dig hen til bordet, tager mod din vinbestilling eller tørrer bordet af efter dig. Især ikke hvis du besøger en af de nyåbnede restauranter.

Jesper Boelskifte bruger nemlig en meget stor del af sin tid på gulvet i restauranterne. I øjeblikket, hvor Mash åbner mange nye restauranter, er han på gulvet hver dag, mens det i andre perioder kun bliver til nogle gange om ugen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier