FødevareWatch

Dansk Supermarked udnævner ny Salling-chef

Detailkoncernen har ansat Marianne Bedsted, tidligere direktør for Musikhuset Aarhus, som ny direktør i Salling.

Foto: PR

Den 47-årige Marianne Bedsted skifter 1. oktober Musikhuset Aarhus ud med posten som direktør i Dansk Supermarked-ejede Salling.

Samtidig får hun ansvaret for Dansk Supermarkeds franchise division, som driver detailkoncernens aftaler med kaffekæden Starbucks og den ligeledes amerikanske burgerkæde Carl's Jr.

Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

"Marianne kommer med et smittende drive og passion for ledelse, forretning og god service. Hun har en skarp tilgang til forretning og har ved flere lejligheder bevist, at hun kan skabe resultater i både politisk ledede organisationer og i store koncerner. Jeg er helt sikker på, at hun vil fortsætte den positive udvikling i stormagasinerne, som på mange måder er Dansk Supermarkeds vugge," udtaler Per Bank, topchef i Dansk Supermarked.

Der er p.t. etableret syv kaffebarer under Starbucks i Danmark, som er åbnet i tilknytning til Dansk Supermarkeds egne Bilka- og Salilngbutikker. Men senere i år skal der rulles selvstændige butikker ud, og i et interview med Jyllands-Posten fortæller den nye chef, at muligheden for at arbejde med de amerikanske kæmpekæder var en vigtig faktor for hende i valget af det nye job.

"Netop planer om ekspansion her i landet med kaffe- og burgerbarer i de to globale koncepter har spillet ind på min beslutning om at sige ja til direktørjobbet i Salling. Der er som i stormagasinerne tale om at sælge oplevelser. Og det ligger tæt op ad de andre job, som jeg har haft," siger hun til avisen.

Samlet set får Marianne Bedsted i sit nye job ansvaret for 1370 medarbejdere.

Så meget tjener branchens chefer

Netto træder på bremsen

Dansk Supermarked satser på mobile betalinger

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier