Kokkeduoen Kirk og Maarbjerg vil lave kopnudler

De nye kopnudler fra makkerparret skal både være produceret i Danmark, veganske og økologiske.
Foto: Ivan Boll
Foto: Ivan Boll

Det er ikke altid nemt at være børnefamilie, men det kan kopnudler måske gøre en lille smule nemmere. Det fortæller makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg til Børsen, hvor de afslører, at de vil lancere tre typer af kopnudler.

For tiden er der endnu ikke en samarbejdspartner, men makkerparret ved allerede nu, at kopnudlerne skal være veganske, økologiske og produceret i Danmark.

”Vi er begge selv forældre og har lavet mad i mange år, men nogle gange har man bare brug for en hurtig og let løsning – det er nudler. Men der var bare ikke noget på markedet, som var supergodt,” siger direktør og medstifter af Kirk og Maarbjerg Mikkel Maarbjerg.

Fødevareøkonom: EL-klimaforslag vil øge fødevarepriser

Nordisk måltidskassefirma går 30 pct. tilbage på toplinjen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg