FødevareWatch

Nordisk spirituskæmpe køber Globus Wine

Rød Aalborg-ejeren, Anora, køber den store danske vinvirksomhed Globus Wine. Opkøbet sker for yderligere at styrke sin position som den førende nordiske vin- og spirituskoncern, lyder meldingen.

Foto: PR/Globus Wine

Globus Wine har opbygget en vinvirksomhed med egne vinmærker, og har den største kapacitet i Nordeuropa til at tilbyde påfyldningstjenester til internationale vingårde og vinimportører.

Nu får selskabet en ny ejer i form den nordiske vin- og spirituskæmpe Anora. Som en fortsættelse af fusionen sidste efterår styrker købet af Globus Wine, Anoras position som førende vinleverandør i Norden. Med opkøbet bliver Anora markedsleder på det danske vinmarked udover sin førende position i de tre andre nordiske lande.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier