FødevareWatch

Nye fødevarenetværk skaber tættere bånd mellem lokale producenter og forbrugere

Større fokus på lokalt producerede fødevarer har skabt grobund for lokalt forankrede netværk, der forsøger at hjælpe mindre fødevareproducenter med alt fra transport til logistik og salgs-portaler.

Foto: Olivia Loftlund

Michael Møller er en mand med mange kasketter for tiden.

Han er både logistikchef, ærterenser og forretningsudvikler, og siden december 2021 har han stået i spidsen for det Lolland-Falster-baserede netværk, Muld. Det er skabt i forsøget på at øge interessen for og tilgængeligheden af fødevarer, som er dyrket, opdrættet eller forarbejdet på Sydhavsøerne. Ærterensningen vender vi tilbage til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier