Lavere foodservice-salg giver tilbagegang i nordjysk fjerkræslagteri

Resultatet i 2020 endte egentligt som forventet for det familieejede fjerkræslagteri Rokkedahl, men et mindre salg får alligevel bundlinjen til at gå tilbage.
Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix
Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Nibe-virksomheden Rokkedahl Food, der har specialiseret sig i bl.a. slagtning af økologiske og fritgående kyllinger, gik tilbage på bundlinjen i 2020, men bibeholder overskuddet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også