FødevareWatch

Lavere foodservice-salg giver tilbagegang i nordjysk fjerkræslagteri

Resultatet i 2020 endte egentligt som forventet for det familieejede fjerkræslagteri Rokkedahl, men et mindre salg får alligevel bundlinjen til at gå tilbage.

Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Nibe-virksomheden Rokkedahl Food, der har specialiseret sig i bl.a. slagtning af økologiske og fritgående kyllinger, gik tilbage på bundlinjen i 2020, men bibeholder overskuddet.

Rokkedahl Food, som i 2018 blev delvist opkøbt af Danpo, fik et resultat for året på knap 2,1 mio. kr., hvilket er 800.000 mindre end året forinden, hvor resultatet landede på 2,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier