FødevareWatch

Dansk forskerhold vil forbedre plantedrikke

Kvaliteten af de proteiner, du får gennem plantedrikke, hvis du er veganer, mælkeallergiker eller bare bedre kan lide havredrik i din kaffe, er muligvis dalet i løbet af forarbejdningen. Forskere vil nu undersøge og forbedre den.

Foto: INA FASSBENDER / Ritzau Scanpix

Havre, ris, mandel og soja er de mest gængse varianter af mælkealternativer på supermarkedshylderne, men ingen ved reelt, hvor høj kvaliteten af de proteiner, produkterne indeholder, er.

Det har en gruppe forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet imidlertid sat sig for at undersøge, skriver universitet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier