FødevareWatch

Opkald fra Michelinrestaurant startede Ish Spirits USA-eventyr

Direktøren for det alkoholfrie selskab Ish Spirits fik et uventet opkald tidligere på året, der skød drømmen om USA i gang. I den anden ende af røret var en af Manhattans førende restauranter.

Foto: PR / Ish Spirits

Hvis du har en drøm om at brede dit alkoholfrie selskab ud på de amerikanske græsmarker, så tager du telefonen, når den amerikanske landekode på +1, står frem på displayet af telefonen.

Man kan roligt kalde det et uventet opkald, da Morten Sørensens telefon ringede tidligere på året. I røret var Watson Brown, der er barchef på en af Manhattans mest velansete restauranter Eleven Madison Park, som har tre Michelinstjerner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier