FødevareWatch

Plantebaseret mejeri udvider kapaciteten, hyrer folk og vil udvikle nye produkter

Grønvang Foods, som er ejet af Dragsbæk Gruppen, har de seneste år gennemgået en transformation mod fremstillingen af plantebaserede alternativer til mejeriprodukter. Det har ført til høj vækst, og virksomheden ser frem til at udvide markant.

Foto: PR/Dragsbæk

På fabrikken Grønvang Foods i Vejen, som er ejet af Dragsbæk Gruppen, er det gået stærkt, siden man omlagde produktionen til kun at lave plantebaserede alternativer til mejervarer. Nu vil den udvide kapaciteten, udvikle nye produkter og hyre 10 nye folk.

Det skriver JydskeVestkysten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier