FødevareWatch

Britisk pubkæde søger hjælp til overlevelse

Den britiske pubkæde JD Wetherspoon har lidt under pandemien, hvilket stadig fortsætter i en sådan grad, at kæden nu beder om gældsfritagelse.

Foto: Robert Stevens / Ritzau Scanpix

Salget af mad og drikke er stadig langt under niveau for den britiske pubkæde JD Wetherspoon. Det sker på trods af, at pandemiens restriktioner langsomt lempes. Situationen får nu kæden til at bede om gældsfritagelse for det kommende år.

Det skriver The Guardian.

JD Wetherspoon har udtalt, at virksomheden forventer en gæld for indeværende år på 833 mio. pund. Sidste år leverede kæden et underskud på 105 mio. pund.

I perioden mellem den 12. april og 16. maj var salget i pubkæden 50 pct. mindre end sammen periode i 2019. Salget faldt ligeledes mellem maj og juli, hvor stort set alle restriktioner var frafaldet pånær enkelte sociale begrænsninger.

"Selvom udeterrasserne i hele sektoren er åbne, og gæster kan få mest ud af deres nyfundne sociale frihed, er salget hos Wetherspoon stadig som en svag halvliter øl," siger Susannah Street, der er senior analytiker ved Hargreaves Lansdown.

Ocado Group indgår samarbejde med spansk supermarkedskæde

Ny investorgruppe står klar til at købe britisk supermarked 

Russisk lov om champagne vækker harme i Frankrig 

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier