FødevareWatch

Ny investorgruppe står klar til at købe britisk supermarked

Flere mulige ejere har bidt sig til, men nu har endnu en investorgruppe sat øjnene efter et opkøb af den britiske supermarkedskæde Morrisons.

Foto: PHIL NOBLE / Ritzau Scanpix

Der kommer tilsyneladende flere og flere interesserede parter med store pengepunge til ræset om at købe den britiske supermarkedskæde Morrisons. Det skriver Reuters.

Nyeste skud på stammen er den amerikanske investorgruppe Apollo Global Mangement, der efter sigende skulle stå klar med et bud på cirka 54 mia. kr. for supermarkedskæden.

Investorgruppen er tilsyneladende ivrig efter at få hul igennem på det britiske detailmarked, da selskabet sidste år tabte et muligt opkøb af den tredjestørste britiske supermarkedskæde Asda.

Tidligere kunne FødevareWatch berette, at Morrisons har haft flere interesserede bejlere og blandt andet afvist et bud fra den amerikanske kapitalfond CD&R, som også har medført politiske reaktioner om at passe på britiske job og fødevareproduktion.

Den anden mulige køber er investortrioen med japanskejede Fortress i spidsen sammen med den canadiske pensionsfond CPPIB og amerikanske Koch Industries.

Fjerdestørste britisk dagligvarekæde er tæt på at finde nye ejere 

Britisk dagligvarefest ebber ud - men kun kortvarigt

Britiske politikere vil have kritisk blik på Morrisons-opkøb 

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier