FødevareWatch

Burgeriværksættere i vild ekspansion: Vil næsten fordoble på seks måneder

På omtrent et halvt år vil The Burger Concept sætte syv nye knappenåle i landkortet – og særligt hovedstaden er centrum i en storoffensiv. "Vi er sikre på, at københavnerne kommer til at gå amok, når de oplever vores kvalitet," siger medstifter.

Der er store forhåbninger til det københavnske burgermarked, hvor The Burgerkoncept forventer, at kunderne vil "gå amok" over kvaliteten. "Der er ikke nogen tvivl om, at vores prisvenlige måltider er kærkomne," siger medstifter Simon Franck Jakobsen (th). | Foto: PR / The Burger Concept

Der er kul på ekspansionen hos iværksætterduoen The Burger Koncept.

Gennem sommeren og anden halvdel af 2021 forventer den danske kæde – der er grundlagt af brødrene Simon og Morten Franck Jakobsen – at udvide den eksisterende kæde med syv nye restauranter på begge sider af Storebælt. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier