FødevareWatch

Musik i Lejet lancerer erstatningsfestival

Den populære festival har hurtigt fundet en måde at kunne tilfredsstille de mange gæster, som var skuffede over, at Musik i Lejet blev aflyst.

Foto: Anthon Unger / Ritzau Scanpix

Planen var at 10.000 mennesker skulle til Musik i Lejet i maj måned og høre koncerter, men udsigten til øl og musik blev skudt i jorden af pandemiens restriktioner.

I stedet laver Musik i Lejet en erstatningsfestival, hvor 6000 festivalhungrende mennesker kan komme til koncerter i slutningen af juli kaldet Sommersol. Det skriver TV2 Lorry.

"Vi længes mindst lige så meget efter samlende og store oplevelser, som vores gæster, der har måttet undvære Musik i Lejet i snart to år. Derfor var det vigtigt for os at udvikle et nyt koncept, der smager af festival, selvfølgelig inden for de rammer, som regeringen mener er sundhedsmæssigt forsvarligt," siger Peter Maabjerg, der er bestyrelsesformand for Musik i Lejet.

Festivalen oplyser, at der vil blive oprettet zoner, hvor der kan være 500 mennesker i hver. På den måde følger festivalen de sundhedsmæssige restriktioner.

På den nye festival kan man blandt andet høre Hans Philip, Anne Linnet, Tessa og Phlake.

Tønder Festivals økonomiske situation kræver hjælp

Festivaler på stribe aflyser efter genåbningsaftale 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier