FødevareWatch

Hackerangreb lukker verdens største kødproducent i flere dage

Verdens største kødproducent er blevet ramt af et hackerangreb, der kan lukke virksomhedens nordamerikanske og australske produktion i flere dage.

Foto: PATRICK HAMILTON / Ritzau Scanpix

Tusindvis af arbejdere på JBS’ kødfabrik i Canberra Australien har for anden dag i træk ikke kunne arbejde på grund af et stort organiseret hackerangreb mod kødproducenten.

Det kan vare dage endnu, før produktionen er tilbage. Det skriver NBC News.

På den anden side af kloden i Colorado USA sendte JBS i går en pressemeddelelse ud, hvori de beskriver, at de søndag blev ramt af et ”stort og organiseret hackerangreb”, som påvirkede virksomheden amerikanske og australske fabrikker.

Tilbage i Australien er landets landbrugsminister David Littleproud nu gået ind i sagen, hvor han oplyser, at regeringen og det australske politi arbejder sammen med JBS om at løse problemet, og forhåbentlig finde ud af, hvem der har hacket JBS.

"På trods af, at JBS står for 20 pct. af Australiens kødproduktion, så forventer vi ikke, at det kommer til at få stor betydning for vores eksport af kød," siger David Littleproud.

JBS har 11.000 personer ansat på verdensplan.

Danish Crown forsvarer markedsføring: "Vi siger ikke, vi er grønne eller klimavenlige"

Argentina indfører eksportstop for oksekød i 30 dage 

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier