FødevareWatch

Novozymes overtager data science-platform og medarbejdere fra Biota

Platformen skal styrke koncernens evner inden for probiotisk forskning og udvikling, lyder det fra Novozymes, der ikke oplyser købsprisen.

"Opkøbet passer godt med vores strategi, Better Business with Biology," siger Ester Baiget, topchef i Novozymes, i meddelelsen. | Foto: NOVOZYMES

Novozymes har torsdag indgået en aftale om at købe en data science-platform fra Biota. Overtagelsen omfatter også et antal medarbejdere.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Købsprisen oplyses ikke, men Novozymes fortæller, at platformen skal styrke koncernens evner inden for probiotisk forskning og udvikling.

"Opkøbet passer godt med vores strategi, Better Business with Biology. Byggende oven på overtagelser, vi gjorde sidste år inden for Human Health, styrker vi vores ekspertise og evner inden for mikrobiomer og sikrer, at vi trækker så meget værdi ud af de opkøb som muligt," siger Ester Baiget, topchef i Novozymes, i meddelelsen.

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier