FødevareWatch

Restaurationsbranche skeptisk over pandemi-opsving

Nye målinger peger på, at markant flere danskere vil finde vej til barer og restauranter efter genåbningen – men i branchen er man skeptisk.

(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug

Selvom flere danskere på papiret forventer en at gå mere på restaurant og bar i måneder efter Danmarks genåbning, er det en positiv nyhed med modifikationer.

Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationen Horesta ovenpå en ny måling foretaget af analysebureauet Wilke for FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier