FødevareWatch

Britisk coronanedlukning bliver ikke lempet foreløbig

Bødepålæg og nedlukningen af det britiske samfund kommer til at fortsætte. Det bliver "uden tvivl" nogle hårde uger, lyder det fra premierminister.

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS / X03696

Den tredje nedlukning af det britiske samfund ser ikke ud til at blive hævet foreløbig, da den britiske regering mener, at det er for tidligt at overveje en lempelse af restriktionerne.

Adspurgt om, hvorvidt nedlukningen kommer til at vare indtil sommer, er den britiske premierminister, Boris Johnson, ikke afvisende over for idéen og advarer om, at den nye coronamutation er "meget mere smitsom," og at Storbritannien "uden tvivl går nogle hårde uger i møde".

Det skriver Bloomberg News.

Den britiske premierminister har tidligere forsikret om, at Storbritannien vil vende tilbage til et normalt samfund til april.

Regeringen vil i stedet rette fokus mod at få befolkningen til at efterleve de allerede gældende restriktioner, da der er bekymring for, at reglerne bliver ignoreret.

Medlemmer af det britiske parlament har overvejet at indføre udbetalinger på 500 pund (svarende til omkring 4175 kr.) til alle, som tester positiv med coronavirusset i et forsøg på at få flere borgere til at blive testet for virusset.

Dertil vil man nu kunne blive idømt en bøde på 800 pund (omkring 6680 kr.), hvis man deltager i en privatfest.

Mere fra FødevareWatch

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Efter ti år stoppede Carl Johan Paulsen sidste år som chef for Meyers Køkken. Nu vil han og en tidligere kollega ind på det københavnske frokostmarked med ambitiøst afsæt og en plan for de kommende tre år.

Hancock-bryggeriet klarer sig på lokal opbakning

Mindre grænsehandel har hjulpet på omsætningen i Skive-bryggeriets seneste regnskab, der er presset af det manglende salg af fadøl til restaurationer og fester. Smalhals på omkostningsfronten har sikret overskud.

Nordjysk fiskeeksportør fanget i brexit-regler

Frederikshavn-selskabet Chrisfish har fået svært ved at eksportere skaldyr til Storbritannien. Højere toldmur og forsinkelse ved grænsen skaber frustrationer og vil ramme eksporten hårdt.

Parter skyder med skarpt i mejeriopgør: Hvad er mælk?

Plantedrik eller komælk. Tonen skærpes fra mejerisektoren og modstanderne hos plantedrikproducenter som Naturli Foods i forbindelse med EU-forslag, der skal præcisere mejeribetegnelsen. Mejeriforeningen kalder modstanden "hysterisk".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier