FødevareWatch

Restaurantkæde om forlængede restriktioner: "Vi kommer til at tabe penge"

Hos restaurantkæden Flammens direktør havde forventet, at nedlukningen ville blive forlænget, men han lægger ikke skjul på, at forretningen kommer til at miste både på top- og bundlinjen, skriver Børsen.

Piet Klein, adm. direktør i Flammen. Foto: PR/Restaurant Flammen

De nuværende restriktioner i samfundet er blevet forlænget til d. 17. januar, og det kommer til at ramme økonomien hos Flammen, det oplyser adm. direktør for restaurantkæden til Børsen.

"Vi kommer til at tabe penge. Det er der ingen tvivl om," siger han til mediet.

Han understreger, at det vil ramme både top- og bundlinje, men at ledelsen i firmaet havde forventet dette scenarie og bakker op, om at der skal styr på coronasituationen.

Meldingen kommer efter, at regeringen tirsdag aften offentliggjorde en forlængelse af de gældende restriktioner for bl.a. liberale erhverv og barer og restauranter, som skal holde lukket frem til 17. januar.

Restauratør: Vi bliver straffet for at redde arbejdspladser

Flammen hiver yderligere tiltag i vækststrategi frem under corona

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier