FødevareWatch

Michelin-kok starter gastro-samarbejde med NASA

Køkkenchef og stifter af Michelin-restauranten Alchemist, Rasmus Munk, har fået tiden under corona til at gå med bl.a. et samarbejde med NASA om gastro-teknikker til rumstationer og et "Pink Rum", hvor følelsen af corona bliver illustreret med Barry White.

Rasmus Munk er stifter af Alchemist der er et "holistisk køkken". Han har under corona fundet på nye initiativer, der skal stimulere alle gæsternes sanser, og reflektere de følelser han selv mærkede under corona. | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Gæster dirigeret som "marionetdukker" i et pink rum af en autoritær stemme, for derefter at blive mødt af et abrupt stemningsskift i spiseøjeblikket i form af Barry Whites karakteristiske dybe stemme flydende ud af højtalerne. Som et comic relief, der byder til både glæde og forløsning.

Det er blot et af de initiativer, der blev skabt af indehaver og køkkenchef hos Michelin-restauranten Alchemist, Rasmus Munk, efter coronaen ramte Danmark i marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier