FødevareWatch

Økonom: Varslingssystem kan tegne dystert billede for restaurationer

Med et nyt nationalt varslingssystem skulle banen være kridtet klarere op for de danske restaurationer. Samtidig tegner de dog et billede af en fremtid med potentielt endnu hårdere restriktioner, advarer økonomer.

Foto: Marius Renner

Med introduktionen af regeringens seneste coronarelaterede varslingssystem er der godt nyt for de danske restauranter, men samtidig kan det være en meget dyster prognose.

Det vurderer flere økonomer til Berlingske, hvor bl.a. cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen, lægger vægt på, at det seneste varslingssystems fem "risikoniveauer" godt nok giver de danske restauranter en bedre idé om, hvad der kan være i vente, hvis smittetrykket stiger.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier