FødevareWatch

Restaurationsbranchen kan miste 20.000 jobs

Coronakrisen kommer til at lægge yderligere pres på den danske restaurationssektor, viser nye beregninger fra Dansk Erhverv. "Det er bekymrende i forhold til de ting, regeringen har sat i værk," siger økonom.

(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug

Lukketider kl. 22.00, mundbind og generelt strammere retningslinjer for størrelsen på forsamlinger kan komme til at sætte et tydeligt præg på den danske restaurationssektor: Nærmere bestemt i form af 20.000 færre ansatte.

Det skriver Berlingske på baggrund af nye beregninger fra brancheorganisationen Dansk Erhverv. Det præcise jobtab vil være påvirket af, hvor længe de nuværende coronatiltag bliver opretholdt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier