FødevareWatch

Detailkæder sender mundbind til medarbejdere i udsatte kommuner

Medarbejdere i Coop og Salling Group har modtaget mundbind for at mindske smitten.

Foto: Ritzau Scanpix

Coop og Salling Group har sendt mundbind ud til de butikker, der er placeret i kommuner med højt smittetryk.

Det skriver Dansk Handelsblad.

Dagligvarebutikker har i lang tid haft flere tiltag i butikker, der skal mindske smitten. Ændringerne er blandt andet plexiglas ved kassen, håndsprit, øget rengøring af butikker samt afstandsmarkøre på gulve.

Der er på nuværende tidspunkt ikke krav eller anbefalinger om, at servicepersonale skal benytte mundbind. Ikke desto mindre har kæderne sendt mundbind ud til de supermarkeder, der befinder sig i kommuner med højt smittetryk.

Medarbejderne i de pågældende butikker er ikke pålagt at benytte maskerne, men de vil være til rådighed, hvis de ansatte skulle ønske at anvende dem.

"Vi følger myndighedernes anbefalinger. Lige nu afventer vi specifikt retningslinjer for Silkeborg Kommune, der blev nævnt på mandagens pressemøde. Så er det stadigvæk anbefalingerne om afstand og god håndhygiene, der er i fokus. Vores corona-task force følger naturligvis situationen meget tæt, og vi er klar til de regler og retningslinjer, der måtte komme," siger kommunikations- og analysechef i Coop Danmark, Lars Aarup.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier