FødevareWatch

Præstø-destilleri vil bruge roer i ginproduktionen

Fermentortanke til tusindvis af liter skal være med til at sikre Radius Distillerys kommende eksportfremstød på godset Oremandsgaard på Sydsjælland. "Det er en stor del af forretningssatsningen i år," siger adm. direktør.

Foto: Radius Distillery / Richard Clarke

Slår man vejen forbi godset Oremandsgaard syd for Præstø, vil man snart støde på noget nyt i landskabet.

Tre 5000 liters fermentortanke er nemlig på vej til det sydsjællandske landsted, hvor de fremover skal være støbeskeen for grundspritten til kommende batches af gin hos Radius Distillery. Investeringen er i den tunge ende, forklarer adm. direktør August Hage. Han uddyber, at det dog samtidig er nødvendigt at få opbygget et apparat til produktionen af økologisk spiritus til at understøtte virksomhedens eksportambitioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier