FødevareWatch

Morgenbordet bærer ægproducent gennem krisen

Hos ægproducenten Dava Foods er det blevet tydeligt, at danskerne har slået sig på hygge og hjemmesysler. Salget af skalæg er i fremgang, "og vi ser ikke nogen tendens til, at det kommer til at stoppe her på den korte bane," siger adm. direktør Ivan Noes Jørgensen.

Foto: Rune Pedersen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Nedlukningen af Danmark har haft store konsekvenser for dansk erhvervsliv, men særligt én af dem er til at mærke hos ægproducenten Dava Foods: Danskerne hygger mere derhjemme. Flere sidder længe ved morgenbordet eller får tiden til at gå med at bage.

"Det går meget godt i tråd med, at forbruget af gær og mel øges – for det er sjældent, at man bruger det uden også at bruge æg," siger adm. direktør Ivan Noes Jørgensen til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier