"Spørgsmålet er nu, hvor lang tid vi kan klare den"

INDBLIK: Mens coronavirussen lukker markeder på stribe, sidder Amager Bryghus' direktør med is i maven. Tiden er inde til at tilbageholde egen løn, sprede risikoen og overveje, om nogen skal fyres.

Fra april holder direktøren på Amager Bryghus, Morten Lundsbak, op med at trække løn – og han er ikke den eneste. Coronaen kaster lange skygger over bryggeriet i Kastrup, og tiden er inde til alvorlige overvejelser. (ARKIV) Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.