FødevareWatch

Unge forbrugere foretrækker økologisk svinekød

Danske unge forbrugere prioriterer økologi, når de putter svinekød i kurven, viser en ny analyse.

Foto: Colourbox

Når der skal grisekød på gaflen, prioriterer danske unge i høj grad økologi. Det viser en ny analyse fra Gfk Danmark, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Unge under 29 år spiser generelt ikke store mængder svinekød, men når de gør, vælger de i højere grad økologisk end den gennemsnitlige husstand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier