FødevareWatch

Om FødevareWatch

FoedevareWatch620_5_9_16.jpg 

Om FødevareWatch

Føde- og levnedsmiddelindustrien er en af de største og vigtigste sektorer i dansk erhvervsliv med afgørende indflydelse for fremtidens vækst og arbejdspladser. FødevareWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om føde- og levnedsmiddelindustrien

FødevareWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FødevareWatch også søstermedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FødevareWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FødevareWatch: http://fodevarewatch.dk/service/abonnement/

 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

 

FødevareWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

 

Salg og administration:

Tlf.: 70 777 443

E-mail: fodevarewatch@infowatch.dk

 

Redaktion:

Tlf.: 3330 8388

E-mail: fwatch@fwatch.dk

 

Hvem er vi:

Jørgen Rudbeck, redaktør

(jr@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8388


Jørgen Rudbeck, født 1980, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2010. Jørgen har tidligere arbejdet på metroXpress og været redaktør på en række forbrugermagasiner i forlaget Mediaprovider. Tidligere anmelder/ekspert, Go' Morgen Danmark, TV 2 og redaktør på iPhone Magasinet. Derudover har Jørgen været journalistpraktikant på Landbrugsavisen, og senest har han arbejdet som journalist på ShippingWatch.Thomas Alexander Mørch, journalist

(tm@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8358


Thomas Alexander Mørch, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og Tecnológico de Monterrey i Mexico. Thomas har været fast freelancer for Jyllands-Postens sportsredaktion med primært fokus på Superligafodbold. Før dette var han i praktik på samme avis, hvor han foruden sport også lavede nyheder til nettet og dækkede ledelses- og karrierestof.
Mathies Hvid Toft, journalist

(mht@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8355


Mathies Hvid Toft, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og Grønlands Universitet, Illisimatusarfik. Mathies har tidligere været freelancer for Landbrugsavisen og arbejdet for Grønlands største avis Sermitsiaq. Før det var han i praktik på Landbrugsavisen og Børsen, hvor han skrev om økonomi.

 

 

Monica Senker Holbech, journalist

(msh@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8385


 

 
 
 
Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier