FødevareWatch

Ung norsk laksearving satser på barer og restauranter

Den 24-årige laksearving Gustav Magnar Witzøe investerer sammen med sin partner i udviklingen af barer og restauranter i Trondheim.

Foto: Cermag/PR

Salmar-arvingen Gustav Magnar Witzøe har sammen med sin norske partner Mats Østgaard Pettersen en plan om at sparke gang i bar- og restaurantlivet i Trondheim, og derfor investerer deres fælles stort, skriver DN.no.

Det fælles selskab hedder Solsiden, som også er et lille område i Trondheim, og ifølge avisen investerede de to sidste år 43,7 mio. kr. i udviklingen af områdets lokaler, som de lejer ud til lokale bar- og restaurantejere.

Gustav Magnar Witzøe er af Forbes tidligere i år blevet fremhævet som verdens tredje yngste dollarmilliardær, og tilbage i 2015 havde han en formue på næsten 10 mia. norske kr.

Tidligere i år investerede den rige nordmand i cafékæden Jordbærpikene, der på dansk hedder Jordbærpigerne.

Jordbærpigerne består af 31 caféer, der primært har hjemme i Norges indkøbscentre. Sidste år steg omsætningen i kæden til 260 mio. norske kr., og der er meget mere potentiale at hente, mener Bjørn M. Wiggen. Han fremhæver særligt synergien med Big Bite-kæden, der også ejes af Salvesen & Thams Invest, som et plus.

Rig laksearving investerer i café-kæde

Stenrig norsk familie er de nye ejere af Amanda Seafoods

Laksemilliardær er Norges næstrigeste

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier