FødevareWatch

Langsand Laks-ejere har kurs mod milliardfinansiering

Atlantic Sapphire, der ejer Langsand Laks i Hvide Sande, skal bruge 1,2 mia. kr. til det kommende store landbaserede lakseanlæg i Florida, og ifølge selskabet er man godt på vej.

Foto: /ritzau/Cicilie S. Andersen/arkiv

Skal lakseproducenten Atlantic Sapphire nå sit mål om at producere 90.000 laks om året i et landbaseret anlæg i Florida, skal der nogle investeringslystne folk indover projektet.

Ifølge Børsen er Atlantic Sapphire, som ejer den landbaserede danske lakseproducent Langsand Laks, i fuld gang med at sikre sig, at alle brikker falder på plads i den tegningsperiode for en kapitaludvidelse, som lukkes 22. juni. Adm. direktør Thue Holm er sikker på, at de mange penge kommer hjem, og til avisen siger han, at en række store investorer er interesserede.

"Vi er godt booket ud. Det er ikke svært at finde folk at mødes med, det er helt sikkert," siger han om det roadshow, som selskabet er i fuld gang med at gennemføre.

Ifølge Børsen har Atlantic Sapphire blandt andet sikret sig lån fra Norges største bank DNB på 500 mio. kr. med garanti fra danske EKF (Danmarks Eksportkredit).

Langsand Laks tredobler anlægget i Vestjylland

Lakseselskab med danske rødder bliver verdens 6. største

Langsand Laks-ejere vil firdoble amerikansk lakseproduktion

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier