FødevareWatch

Politiet går efter hårdere straf til tidligere FF Skagen-boss

Anklagemyndigheden har også anket dommen mod den svindeldømte fiskeboss Morten Broberg, som sidste juli fik en fængselsstraffen på tre år for at blande biodiesel i fiskeolie, skriver Børsen.

Foto: Bo Hellum/FF Skagen

I Retten i Randers sidste juli blev den tidligere direktør for fiskefoderfirmaet FF Skagen, Morten Broberg, idømt tre års fængsel for groft bedrageri, fordi selskabet havde blandet 4900 ton biodiesel i 182.000 ton fiskeolie og bagefter solgt det til kunder herhjemme såvel som i udlandet.

Dengang ankede Morten Broberg straffen. Han var chokeret over dommens hårdhed og ankede den straks. Han er ikke den eneste i sagen, som mener, at de tre års fængsel ikke står mål med lovbruddet.

Børsen skriver, at Statsadvokaten i Viborg, som fører ankesagen mod den tidligere direktør, oplyser, at politiet har besluttet at kontraanke sagen.

"Det var de tiltalte, der i sin tid ankede dommen. Anklagemyndigheden har herefter kontraanket til skærpelse," oplyser senioranklager hos Statsadvokaten i Viborg Anette Wolf Pedersen til Børsen.

Den nye retssag starter onsdag 3. maj i Vestre Landsret i Viborg.

Avis: Ansattes vidneudsagn sendte fiskeboss i fængsel

Avis: Dømt FF Skagen-chef skal i fængsel - anker dommen

Avis: FF Skagen-chef fik gyldent håndtryk som mundkurv

Avis: FF Skagen-chef bad ansatte lyve om fusk

Tidligere FF Skagen-chef kan komme år bag tremmer

Fiskerikoncern stærkt tilbage fra olieskandale

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier