FødevareWatch

Bæredygtigt Landbrug: Vi vil ikke samarbejde med L&F

Der er for stor forskel på Bæredygtigt Landbrug og Landbrug & Fødevarer til at et samarbejde kan komme på tale. Det understreger Flemming Fuglede, formand for Bæredygtigt Landbrug.

Landbrug & Fødevarer er ikke længere ledet af landmænd, og de politiske hensyn er blevet alt for store. Det argument ytrede Flemming Fuglede, formand for Bæredygtigt Landbrug, i hans beretning på generalforsamlingen onsdag.

Det skriver Landbrugsavisen.

"Jeg er ofte blevet spurgt om jeg ikke kan samarbejde med Landbrug & Fødevarer, men der er mange grunde til, at det ikke sker(...) L&F er ledet af en politiker-direktør, oven i købet socialdemokratisk og tidligere minister, der har medbragt spindoktor samt adskillige andre medarbejdere til toppen af Axelborg," sagde han med henvisning til Karen Hækkerup (adm. dir. i L&F og tidligere minister, red.).

Hos Landbrug & Fødevarer afviser Morten Høyer, direktør for politik og kommunikation, kritikken. Han siger, at han ikke megen respekt for Flemming Fugledes "kluntede forsøg" på at så splid mellem landmændene og deres egne virksomheder.

Landbrugsformand afviser kritik af sin dobeltrolle

Formands-fight: Bæredygtigt Landbrug kritiserer L&F-udmeldinger

Eva Kjer kørte hemmeligt parløb med Bæredygtigt Landbrug

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier