FødevareWatch

Bæredygtigt Landbrug: Vi vil ikke samarbejde med L&F

Der er for stor forskel på Bæredygtigt Landbrug og Landbrug & Fødevarer til at et samarbejde kan komme på tale. Det understreger Flemming Fuglede, formand for Bæredygtigt Landbrug.

Landbrug & Fødevarer er ikke længere ledet af landmænd, og de politiske hensyn er blevet alt for store. Det argument ytrede Flemming Fuglede, formand for Bæredygtigt Landbrug, i hans beretning på generalforsamlingen onsdag.

Det skriver Landbrugsavisen.

"Jeg er ofte blevet spurgt om jeg ikke kan samarbejde med Landbrug & Fødevarer, men der er mange grunde til, at det ikke sker(...) L&F er ledet af en politiker-direktør, oven i købet socialdemokratisk og tidligere minister, der har medbragt spindoktor samt adskillige andre medarbejdere til toppen af Axelborg," sagde han med henvisning til Karen Hækkerup (adm. dir. i L&F og tidligere minister, red.).

Hos Landbrug & Fødevarer afviser Morten Høyer, direktør for politik og kommunikation, kritikken. Han siger, at han ikke megen respekt for Flemming Fugledes "kluntede forsøg" på at så splid mellem landmændene og deres egne virksomheder.

Landbrugsformand afviser kritik af sin dobeltrolle

Formands-fight: Bæredygtigt Landbrug kritiserer L&F-udmeldinger

Eva Kjer kørte hemmeligt parløb med Bæredygtigt Landbrug

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier