FødevareWatch

DLG afskediger direktør efter frasalg

Kim Balle, der har stået i spidsen for at eksekvere DLG's markante frasalgsstrategi, er blevet opsagt. Dermed slanker selskabet sin direktion til tre medlemmer.

Foto: Presse

DLG hentede i efteråret 2014 den dengang 45-årige Kim Balle til fra en stilling som underdirektør i Danske Bank.

Siden har han været medlem af koncerndirektionen som henholdsvis finansdirektør og dernæst driftsdirektør. Hans primære ansvarsområde har været at eksekvere DLG's frasalgsstrategi, der har resulteret i salget af 12 virksomheder.

Det skriver DLG på sin hjemmeside.

"Kim har ydet en dygtig og betydningsfuld indsats for DLG i forbindelse med frasalgsstrategien. Han har fuldført sin opgave på bedste vis, og ikke mindst derfor står vi i dag med en slankere og mere fokuseret koncern. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i sin fremtidige karriere," siger koncernchef Kristian Hundebøll i meddelelsen.

I meddelelsen fremhæver DLG Kim Balles indsats i forbindelse med salget af den tabsgivende landbrugsforretning Kongskilde Agro til italienske CNHI.

DLG's direktion vil fremover bestå af tre medlemmer: Koncernchef Kristian Hundebøll, finansdirektør Lars Sørensen og driftsdirektør Ole Christensen.

Bankmand bliver ny vicedirektør i DLG

DLG sælger ud af fødevarerne

Landbrugets teleselskab er solgt til Telia

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier