FødevareWatch

DLG afskediger direktør efter frasalg

Kim Balle, der har stået i spidsen for at eksekvere DLG's markante frasalgsstrategi, er blevet opsagt. Dermed slanker selskabet sin direktion til tre medlemmer.

Foto: Presse

DLG hentede i efteråret 2014 den dengang 45-årige Kim Balle til fra en stilling som underdirektør i Danske Bank.

Siden har han været medlem af koncerndirektionen som henholdsvis finansdirektør og dernæst driftsdirektør. Hans primære ansvarsområde har været at eksekvere DLG's frasalgsstrategi, der har resulteret i salget af 12 virksomheder.

Det skriver DLG på sin hjemmeside.

"Kim har ydet en dygtig og betydningsfuld indsats for DLG i forbindelse med frasalgsstrategien. Han har fuldført sin opgave på bedste vis, og ikke mindst derfor står vi i dag med en slankere og mere fokuseret koncern. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i sin fremtidige karriere," siger koncernchef Kristian Hundebøll i meddelelsen.

I meddelelsen fremhæver DLG Kim Balles indsats i forbindelse med salget af den tabsgivende landbrugsforretning Kongskilde Agro til italienske CNHI.

DLG's direktion vil fremover bestå af tre medlemmer: Koncernchef Kristian Hundebøll, finansdirektør Lars Sørensen og driftsdirektør Ole Christensen.

Bankmand bliver ny vicedirektør i DLG

DLG sælger ud af fødevarerne

Landbrugets teleselskab er solgt til Telia

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier