FødevareWatch

Coop klar med dyrevelfærdsmærkede fødevarer i 1200 butikker

Coop sender et nyt dyrevelfærdsmærke ud i koncernens 1200 butikker. Målet er at give kunderne en guide til god dyrevelfærd og samtidig motivere landmændene til at hæve niveauet.

Landmand Bertel Hestbjerg har som den første leverandør fået tildelt den højeste karakter i Coops nye dyrevelfærdsmærkning. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Jyllands-Posten

Coop er nu klar med et nyt dyrevelfærdsmærke, som den kommende uge rulles ud i detailgigantens 1200 butikker. Allerede nu begynder landbrugsbedrifter at omlægge produktionen for at få det nye mærke.

"Mærkningsordningen skal gøre det lettere for kunderne at finde kød, mælk og æg, der er produceret med ekstra god dyrevelfærd. Samtidig er mærkningsordningen opbygget på en måde, der vil motivere landmændene til at forbedre dyrevelfærden," vurderer Jens Visholm, koncerndirektør hos Coop.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier